Uncategorized

Mede mama

Goede avond,

Ik ben een mama van 3 kids (20,17,16).
Ik mag met jullie mijn ervaringen delen. Omdat het bij Diana even niet gaat zoals ouders zouden willen ga ik jullie mijn ervaringen delen.

In 2005 ben ik gescheiden, het was meer een vechtscheiding.
Maar ja dat kwam omdat ik verliefd was geworden op een ander. De kids waren nog erg klein en ik werd door mijn ex het huis uitgezet. Ik kon bij papa op zolder maar wel zonder mijn kids.
Er is niks ergers om gescheiden te worden van je kids. Vervolgens kwam de ellende. De verhalen die over je verteld werden in de rechtzaal. Ik zou mijn kids verwaarlozen en geestelijk mishandelen. Ikke, ik de mama die alles over had voor haar kids. Als ik een eigen huis had kreeg ik de kids “terug” uh nou niet dus. Ja de oudste maar dat komt omdat hij een andere vader heeft en mijn ex hem niet bij mij weg mocht houden.
Rechtzaak na rechtzaak over de kinderen. Uiteindelijk is mijn ex accoord gegaan met co ouderschap. Maar ik heb wel een klap gehad van de dingen die over mij gezegd zijn.
Nu 13,5 jaar verder kan het me soms nog zeer doen en als ik me even niet goed in me vel voel dan probeer ik een overdreven goede mama te zijn. Want ja stel je voor dat……

Ik heb dus helaas ook ondervonden hoe dingen uit zijn verband werden getrokken, hoe dingen werden verdraaid. Hoe je dat als mama vormt, de angst iets fout te doen wat tegen je gebruikt gaat worden. Waarom? Waarom dat gevoel?
Ondertussen weer een goede band met mijn ex en de kids gaat goed. Ze zijn al groot dus waarom nog die angst? Nou gewoon omdat het je beschadigd.

Ik zal af en toe hier wat plaatsen want ik als mama van 3 kids heb genoeg om te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: